Processierups bestrijden snel en effectief! 

Telefoon: 06-55891054
Binnen 24 uur nemen wij contact op voor een afspraak
Wij bestrijden de processierups in Gemeente Berg en Dal en omstreken. 

Processierups bestrijding door de specialist!

De processierups wordt steeds meer een plaag. Hij komt veelvuldig voor in Nederland. De processierups zit veelal in zomereiken in bosrijke omgevingen en vreet de bomen daar helemaal kaal. De periode dat de processierups actief is, loopt van mei tot en met augustus. Voorkom problemen en maak gebruik van onze actieve processierups bestrijding. Neem contact op voor een offerte. 

Het gevaar van de processierups 

Fietsers en wandelaars komen regelmatig een nest van processierupsen tegen. Dat kan vervelend aflopen, want de brandharen van deze rups vormen voor mensen een gevaar voor de gezondheid. De haren van de processierups zijn dan misschien maar 0,3 millimeter lang, maar een processierups heeft er miljoenen. Daardoor kunnen ze toch behoorlijk wat problemen veroorzaken. 

Vooral de stoffen die op de haren zitten zijn vervelende boosdoeners. Die zorgen onder meer voor huiduitslag, zwellingen, rode ogen en jeuk. In zeer ernstige gevallen blokkeren de haren van de processierups de luchtwegen of veroorzaken ze permanente blindheid. En voor honden kan de processie- rups zelfs dodelijk zijn! Laat ons daarom in uw omgeving de processierups bestrijden, zodat uw gezinsleden en huisdieren veilig naar buiten kunnen. 

In het verleden zijn verschillende methoden uitgeprobeerd voor processierups bestrijding. Verbranding was een veel gebruikte methode, maar hierbij werden bomen onnodig beschadigd. Van Raaij biedt een alternatief waarbij bomen worden gespaard, namelijk het bestrijden van de processierups middels een processierups stofzuiger. Met deze manier van bestrijden kunnen bomen snel en effectief worden ontdaan van de processierups. 

Bel direct! 

Kies voor de beste oplossing in processierups bestrijding. Van Raaij tuinen komt graag bij u in de omgeving de processierups bestrijden! Bel: 06-55891054 of gebruik ons contactformulier.