Tuinonderhoud

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Van Raaij Tuinen kan alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudsabonnement dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Onderhoud bedrijfstuinen

Speciaal voor bedrijven en andere instellingen onderhouden we de tuinen van onder andere bedrijven, appartementencomplexen, studentenhuizen en recreatiewoningen.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

Wilt u meer weten over de onderhoudsmogelijkheden? Neem dan meteen contact op.

Grondverzet

Van Raaij Tuinen is uw aangewezen partner voor het aanbrengen, verwijderen of verplaatsen van grote hoeveelheden grond. Dat komt bijvoorbeeld van pas bij:

– Het egaliseren van uw tuin;

– Het uitgraven van wortelstronken;

– De aanleg van nieuwe leidingen of riolering;

– Het aanleggen of verwijderen van een vijver.

We beschikken over een eigen minigraver en gronddumper. Deze machines zijn zo klein en wendbaar dat ze ook in moeilijk bereikbare tuinen terecht kunnen. Heeft uw tuin bijvoorbeeld geen eigen uitgang, dan kunnen onze machines zo worden ingeklapt dat ze door de voordeur kunnen om via uw woonkamer de tuin te bereiken. Uiteraard gaan we daarbij voorzichtig te werk en ruimen we na afloop alles op.

Voor grotere graafwerkzaamheden kunnen we zo nodig zwaardere machines inhuren, die we zelf bedienen.

Bomen rooien en verzorgen

Bomen die te groot worden of ziek zijn, vormen een gevaar voor u en uw omgeving. Wij kunnen zulke bomen snoeien, verstevigen, verplanten of rooien. In dat laatste geval kunnen we u ook helpen met de aanvraag van een kapvergunning.

Bijkomend voordeel: als u uw bomen door ons laat onderhouden, bent u voor gemiddeld vijf jaar gedekt tegen stormschade die uw bomen bij uzelf of anderen aanrichten.

Heeft uw boom, na bijvoorbeeld een storm, toch al schade veroorzaakt? Dan zijn wij snel ter plekke om de schade op te ruimen en te helpen bij het opstellen van een schaderapport.